Verkkopalvelusopimus

Inspire-sihteeristö on laatinut yhteistyössä paikkatiedon tuottajien kanssa verkkopalvelusopimusmallin, jonka mukaan tiedontuottajien karttakuvia voidaan liittää katselupalvelun rajapintojen avulla Paikkatietoikkunaan vapaasti tarkasteltaviksi internetselaimella.

Verkkopalvelusopimus on paikkatiedon tuottajan ja Maanmittauslaitoksen välinen sopimus, jonka mukaan paikkatiedon tuottajan sopimuksessa mainitut rajapintapalvelut voi liittää Paikkatietoikkunaan. 

Lisää rajapintapalveluita Paikkatietoikkunaan

Jos organisaatiollasi on jo rajapintapalveluita mukana Paikkatietoikkunassa, täytä verkkopalvelusopi­muksen liite 2 ja/tai liite 5 ja lähetä ne sähköpostitse Inspire-sihteeristölle osoitteeseen inspire(at)maanmittauslaitos.fi:

  • Liite 2: Tiedontuottajan Tuotteet Karttapalveluun (docxpdf)
  • Liite 5: Tiedontuottajan Tuotteet Latauspalveluun (docxpdf)

Uusi organisaatio Paikkatietoikkunaan

Jos organisaatiollasi ei vielä ole rajapintapalveluita Paikkatietoikkunassa, täytä ja allekirjoita verkkopalvelusopimus, ja toimita se kahtena kappaleena Maanmittauslaitokselle (toimitusosoite alla):

  • Verkkopalvelusopimus liitteineen, viranomaiset (docxpdf)

Huom! Koska liitteet 6 ja 7 ovat alkuperäistä verkkopalvelusopimusta täydentäviä, ne tulee allekirjoittaa erikseen, mikäli Tiedontuottaja sallii aineistojensa näyttämisen julkaistuissa kartoissa (liite 6) ja niiden tarjoamisen taustakarttoina kaikkien viranomaisten käyttöön Karttajulkaisun avulla (liite 7).

Toimitusosoite

Allekirjoitettu verkkopalvelusopimus toimitetaan kahtena kappaleena Maanmittauslaitokselle osoitteeseen:

Maanmittauslaitos
Teemu Saloriutta
PL 84
00521 Helsinki

Päivitykset verkkopalvelusopimukseen toimitetaan sähköpostitse Inspire-sihteeristölle osoitteeseen: inspire(at)maanmittauslaitos.fi

Kysyttävää?

Ota yhteyttä Inspire-sihteeristöön: inspire(at)maanmittauslaitos.fi